Bønnegryte

Ingen har vurdert oppskriften

Denne oppskriften er stappfull av næringsstoffer, lett å tilpasse og lages på null komma niks! Perfekt til å bruke opp restegrønnsaker i kjøleskapet.

30 min
Lett
Mild

Ingredienser

Porsjoner

Slik gjør du

Grovhakk løken og stek i litt olje til løken er myk.

Kutt opp gulrøttene i terninger. Legg dem i gryta sammen med grovhakket chili og søt paprika. Stek i et par minutter.

Skyll kikerterene, kidneybønnene og linsene. Legg dem i gryta.

Hell oppi kokosmelk og krydderne. Kok videre i et par minutter.

Skru av plata og legg oppi grønnkålen, litt cashewnøtter og grovhakket vårløk (spar litt til topping).

Smak til med salt og pepper. Topp med grovhakkede cashewnøtter, vårløk og koriander

Tips

Server gjerne med ris, nanbrød og mangochutney.

Detaljer om oppskriften
AllergenJaNei
Laktose
Egg
Gluten
E220-E228
Peanøtter
Bløtdyr
Sesam
Fisk
Soya
Sulfitt
Trenøtt
Krepsdyr
Selleri
Lupin
Sennep

OBS! Det kan være mangler i denne oversikten.

Prep tid: 10 min

Koketid: 20 min

Kan fryses: ja

Bearbeidet: ja

Kjøkken: Nordisk

Rett:

Type:

Metode: Koking

Dietter: VegetariskVeganskLaktosefriHinduKosherHalalFettfattigSaltfattigGlutenfri

Redskaper: Ingen spesielle redskaper trengs.

Publisert: 2. januar 2024

Oppdatert: 3. januar 2024

Næringsinnhold per

Kalorier

152 kcal

Fett

8 g

Karbohydrater

11 g

Sukker

- g

Fiber

5 g

Protein

6 g

Salt

0,14 g

Hvordan er opplevelsen din i dag?

Vi vil gjerne høre hva du tenker om vår nettside. Om det er noe feil med en oppskrift eller en funksjon som ikke funker.

© 2022-2025 Fenic Design | Personvernerklæring